• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.1/10 Klantbeoordeling 9.1/10 (192 beoordelingen)

Torqeedo

Ontdek elektrisch varen

Top kwaliteit

Het wereldwijde gerenommeerde merk van elektromotoren is vanaf nu ook verkrijgbaar bij Van Dijk watersport. Deze elektromotoren onderscheiden zich op het gebied van kracht, betrouwbaarheid, state-of-the-art technologie en internationale faam ten opzichte van alle andere elektromotoren. Sinds 2005 is het Duitse Torqeedo uitgegroeid tot marktleider op het gebied van elektrisch aangedreven motoren voor de plezier- en beroepsvaart.

Waarom een Torqeedo elektromotor?

  • Volwaardig alternatief voor benzinemotoren
  • Wereldwijde marktleider
  • Modellenreeks voor elk type boot

Ontdek Torqeedo

Modellenreeks Torqeedo

Het modellen programma varieert van motoren van 1 pk tot 80 pk. Hiermee is een torqeedo elektromotor het eerste echte alternatief voor reguliere verbrandingsmotoren. Deze motoren zijn uitermate geschikt om als hoofdmotor te gebruiken voor bijvoorbeeld een sloep, sportboot en zeiljacht. Lees hier meer over elektrisch varen met een sloep

Torqeedo accessoires

Met een breed scala aan accessoires van topkwaliteit, kun je jouw Torqeedo buitenboordmotor naar wens aanpassen. Of het nu om laders, zonnepanelen, stuursteunen of propellers gaat, Torqeedo levert de beste accessoires voor een efficiënte en betrouwbare prestatie van je buitenboordmotor. Daarnaast zijn deze accessoires gemakkelijk te installeren en te gebruiken, en bieden ze een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

Torqeedo lithium accu's

De lithium accu’s van Torqeedo zijn de ideale oplossing voor elektrische buitenboordmotoren. Dankzij de hoge energiedichtheid en de lage zelfontlading van deze accu’s kun je veel langer varen zonder op te laden. De lithium accu’s zijn bovendien licht van gewicht, waardoor ze makkelijk te dragen en op te bergen zijn. Het opladen gaat snel en eenvoudig, en de accu’s zijn ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk.

Uitgebreid testen in onze showroom

Er zijn veel voordelen aan het kopen van een elektrische buitenboordmotor in een fysieke winkel. In onze showroom kun je de motoren bekijken, aanraken en zelfs testen voordat je een aankoop doet. Dit geeft je de kans om de juiste keuze te maken en te zien hoe de motor presteert voordat je hem koopt.

Daarnaast bieden wij deskundig advies op basis van jarenlange ervaring op het gebied van elektrisch varen. Onze medewerkers hebben de kennis en de praktische ervaring om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie.

Onze winkel biedt ook een uitstekende after sales service, zoals installatie en onderhoud van de elektrische buitenboordmotor. Dit geeft je de zekerheid dat je boot veilig en efficiënt zal varen.

Al met al, het kopen van een elektrische buitenboordmotor in een fysieke winkel biedt veel voordelen zoals de mogelijkheid om de motor te zien, te voelen en te testen voordat je koopt,

Vaar zorgeloos en duurzaam

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van elektrisch varen. Onze adviseurs hebben diepgaande kennis van elektrisch varen en weten precies wat er speelt. Zij geven eerlijk advies over zowel elektrische als verbrandingsmotoren, zodat je de juiste keuze kunt maken. Naast onze uitgebreide expertise op het gebied van elektrische buitenboordmotoren weten wij als geen ander welke accu’s en laadsystemen nodig zijn voor een elektrische boot.