Op het water leer je een boot het beste kennen

Na een lange online & offline zoektocht heb je eindelijk je perfecte boot gevonden. Nu wil je weten hoe de boot echt vaart. Wij nemen je graag mee om een vrijblijvende proefvaart te maken. Een proefvaart duurt bij ons minimaal een uur, zodat je ruim de tijd hebt om de boot te testen.

  • Proefvaren is geheel vrijblijvend
  • Doordeweeks en in het weekend
  • Persoonlijk advies

Neem vooral je familie en vrienden mee!

Varen doe je samen. Neem daarom tijdens de proefvaart je familie en vrienden mee. Je weet zo precies hoe de boot in de praktijk vaart. Wanneer je nieuw bent met varen, leggen wij alle ins en outs uit over het varen.

 

Wat zeggen andere klanten over Van Dijk Watersport?

In samenwerking met het onafhankelijke review platform klantenvertellen.nl kun je meer beoordelingen van echte klanten lezen.

Edwin uit Groningen: 9/10

Advies voor aankoop van sloep!! En ondanks veel mensen die ook een vraag of moment van aandacht nodig hadden werden wij voorzien van lekker ijsje koffie en glaasje fris! Prettig en laagdrempelig bedrijf

Via klantenvertellen.nl

 

Willem uit Amsterdam: 10/10

Recent met Van Dijk watersport in aanraking gekomen. Super persoonlijke benadering – ze nemen de tijd voor je, denken met je mee. Erg fijn, zeker bij de aanschaf van je eerste vaartuig!

Via klantenvertellen.nl

 

Menno uit Earnewald: 9/10

“Wij hebben een Reitdieper 530 XL gekocht bij van Dijk Watersport. De boot bevalt prima en de aflevering was heel goed, we hebben een proefvaart gedaan in Groningen en daarna werd de boot afgeleverd in friesland. We hebben er al veel mee gevaren en hebben niets gevonden wat ons tegengevallen is. Bij deze firma een boot kopen betekent een heel goede service en een meedenkende medewerkers met de wensen van de klant.”

Via klantenvertellen.nl

Neem contact op voor een proefvaart