• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.1/10 Klantbeoordeling 9.1/10 (192 beoordelingen)

Suzuki buitenboordmotoren

Standaard 6 jaar garantie

Van Dijk Watersport is officieel dealer van Suzuki Marine. Met Suzuki buitenboordmotoren bieden wij voor iedere boot passende 4-taktmotoren aan, variërend van 2.5 pk tot 350 pk.

Waarom Suzuki?

Met een Suzuki buitenboordmotor kies je voor een geavanceerd product dat garant staat voor optimale prestaties en betrouwbaarheid. Een Suzuki buitenboordmotor is een duurzame investering in jarenlang onbezorgd vaarplezier met een extreem laag verbruik en een minimale geluidsproductie.

  • Betrouwbare motoren voor de plezier- en beroepsvaart
  • Standaard 6 jaar Suzuki garantie
  • Energiezuinige motoren met een lage geluidsproductie

Suzuki Marine Dealer

Een vertrouwd adres

Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Suzuki motoren. En zijn al jaren een bekend en vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte Suzuki’s. Een nieuwe of gebruikte buitenboordmotor uitkiezen kan soms lastig zijn, er zijn namelijk veel soorten en maten. Laat je daarom vrijblijvend adviseren.

Betrouwbaar vermogen voor elke boot.

6 Jaar garantie op je Suzuki buitenboordmotor, dat geeft rust op het water.
Naast garantie bieden de Suzuki motoren ook betrouwbaarheid, functioneel en innovatief kwaliteit. Hoewel betrouwbaarheid en duurzaamheid ook belangrijk is, is milieu ook een groot onderwerp voor ons. Hierdoor werkt Suzuki samen met Suzuki Clean Ocean Project. Dit project bestaat 12 jaar om onze toekomst op het water te verbeteren.

Lean Burn Control System.

Het geavanceerde systeem van Suzuki, Lean Burn Control System.
Dit systeem zorgt voor wel 25% minder brandstof verbruik als bij vergelijkbare conventionele motoren.
Lean Burn is bij alle snelheden efficiënt en is standaard uitgerust bij alle Suzuki buitenboordmodellen vanaf 9.9 pk.
Met dit systeem kan je langer genieten op het water en bespaar je ook nog brandstofkosten.

Een schonere wereld met de nieuwste Suzuki technologie.

Het Micro Plastic Collecting Device (MPC) is er voor gemaakt om de wereld te verbeteren. De Suzuki buitenboordmotoren die uit gerust zijn met MPC zorgen voor een micro plastic filter in het water. Deze haalt plasticdeeltje uit het water wat de motor gebruikt als koeling. Nadat de motor zich heeft gekoeld zorgt de filter er voor dat deze micro plastic deeltjes op worden gevangen. Het draagt enkel alleen maar voordelen, zo zorg je voor het reinigen van het water, geen vermogen verlies van de motor en eenvoudige installatie van een nieuwe filter. Het Micro Plastic Collecting Device is standaard op de DF 115 en DF 140.