• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Suzuki 4 pk

Vanaf € 1.329,-

De Suzuki 4 pk buitenboordmotor blinkt uit in top prestaties met een nadrukkelijke focus op milieu en comfort. Door de schone 4-takt technologie en zuinige verbranding voldoet de Suzuki DF 4 aan de streng EU emissie-eisen. Op het gebied van motorvermogen kom je met deze DF 4 niks te kort: de krachtige 1-cilinder biedt op elk gewenst moment koppel en acceleratie.

Voorop de motor is een extra groot handvat gemonteerd waarmee je eenvoudig de motor kunt vervoeren. Door het relatief lage gewicht van 24 kg leent deze motor zich perfect voor transport. De tijden van lang en veelvuldig aantrekken van het startkoord behoren verleden tijd: met het speciaal ontworpen startsysteem start de motor eenvoudig. Je hoeft geen externe brandstoftank mee te nemen, de interne brandstoftank van 1.5 liter biedt genoeg inhoudt om een vaartocht te maken.

Voordelen van de Suzuki 4 pk

  • Motorbeschermsysteem: oliedrukmeter en toerentalbegrenzer
  • Gemakkelijk starten door modern startsysteem
  • Kortstaart en langstaart uitvoering

Standaard 6 jaar garantie

Jarenlang vaarplezier.

Specificaties Suzuki 4 pk

Motortype: Buitenboordmotor
Aantal cilinders: 1 cilinder
Trim: Handmatig
Gewicht in Kg: 23,5 kg
Wijze van schakelen: Handmatig
Type startsysteem: Handmatig
Schroeftype: Aluminium

Uitvoeringen Suzuki 4 pk

Voor elke type boot is een betrouwbare Suzuki buitenboordmotor beschikbaar. Hieronder vind je alle modellen en uitvoeringen.

Kortstaart Suzuki 4 pk

DF 4 AS – Handmatige start met knuppelbesturing € 1.329,-

Langstaart Suzuki 4 pk

DF 4 AL – Handmatige start met knuppelbesturing € 1.329,-

Een vertrouwd adres voor Suzuki

In onze showroom kun je de motoren bekijken, aanraken en zelfs testen voordat je een aankoop doet. Dit geeft je de kans om de juiste keuze te maken en te zien hoe de motor presteert voordat je hem koopt. Onze medewerkers hebben de kennis en de praktische ervaring om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie. Als officiële Suzuki dealer zijn wij volledig ingericht om elke motor vakkundig te installeren en te onderhouden.

Neem contact op voor een aanbieding

Vul je gegevens in, we nemen contact met je op voor advies en een scherpe aanbieding.