• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Suzuki 6 pk

Vanaf € 1.549,-

Uit de draagbare, lichte modellen reeks is de Suzuki DF 6 het sterkste model. De Suzuki 6 pk beschikt over een 138 cc motorblok met 4-takt technologie. Het speciaal ontworpen startsysteem maakt het starten nog makkelijker, je hoeft nauwelijks meer kracht te geven. De DF6 is in twee uitvoeringen verkrijgbaar: een kortstaart en langstaart versie. Het nieuwe kantelsysteem zorgt ervoor dat je eenvoudig de motor kan kantelen, zonder veel kracht hoeven te zetten. Dit is met name handig wanneer je vaart in ondiep water en tijdens transport. De motor is ontworpen om los van de boot mee te nemen, en is eenvoudig te transporteren: je kan de buitenboordmotor op 3 manieren neerleggen zonder dat er lekkage ontstaat. De Suzuki 6 pk is standaard voorzien van interne brandstoftank van 1.5L. Een externe brandstoftank van 12L is optioneel verkrijgbaar.

Voordelen van de Suzuki 6 pk

  • Keuze uit knuppelbediening, kortstaart en langstaart
  • Eenvoudig mee te nemen door het lage gewicht
  • Gemakkelijk te bedienen en daarom uitermate geschikt voor kinderen

Standaard 6 jaar garantie

Jarenlang vaarplezier.

Specificaties Suzuki 6 pk

Motortype: Buitenboordmotor
Aantal cilinders: 1 cilinder
Trim: Handmatig
Gewicht in Kg: 23,5 kg
Wijze van schakelen: Handmatig
Type startsysteem: Handmatig
Schroeftype: Aluminium

Uitvoeringen Suzuki 6 pk

Voor elke type boot is een betrouwbare Suzuki buitenboordmotor beschikbaar. Hieronder vind je alle modellen en uitvoeringen. Ook leverbaar in parelmoer wit.

Kortstaart Suzuki 6 pk

DF 6 AS – Handmatige start met knuppelbesturing € 1.549,-

Langstaart Suzuki 6 pk

DF 6 AL – Handmatige start met knuppelbesturing € 1.549,-

Een vertrouwd adres voor Suzuki

In onze showroom kun je de motoren bekijken, aanraken en zelfs testen voordat je een aankoop doet. Dit geeft je de kans om de juiste keuze te maken en te zien hoe de motor presteert voordat je hem koopt. Onze medewerkers hebben de kennis en de praktische ervaring om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie. Als officiële Suzuki dealer zijn wij volledig ingericht om elke motor vakkundig te installeren en te onderhouden.

Neem contact op voor een aanbieding

Vul je gegevens in, we nemen contact met je op voor advies en een scherpe aanbieding.