• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.1/10 Klantbeoordeling 9.1/10 (192 beoordelingen)

ePropulsion

Ontdek elektrisch varen

ePropulsion is een innovatief merk van elektrische buitenboordmotoren dat bekend staat om de hoge kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. Met een breed scala aan motoren, van kleine 2 pk tot grote 20 pk modellen, bieden zij een oplossing voor vaarders van alle niveaus en boten van alle groottes.

Een van de belangrijkste voordelen van ePropulsion motoren is hun hoge efficiëntie en prestaties. De motoren zijn speciaal ontworpen om maximale prestaties te leveren met een minimale impact op het milieu. Deze efficiëntie leidt tot langere vaartijden met een enkele acculading en een lager verbruik van energie. Daarnaast zijn ePropulsion motoren bekend om hun stilheid en stilte tijdens het varen. Dit maakt ze ideaal voor recreatievaarders die rust en ontspanning zoeken tijdens hun vaartochten. De motoren zijn ook zeer veilig, met een stijlvol en robuust ontwerp dat is getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Onderhoudsvrij

In termen van onderhoud, ePropulsion motoren zijn eenvoudig te onderhouden en te repareren. De motoren zijn ontworpen met gemakkelijk toegankelijke onderdelen voor snelle en eenvoudige reparaties. Dit helpt vaarders om de levensduur van hun motor te verlengen en de kosten van onderhoud te verlagen.

ePropulsion voor sloepen

Ontdek onze complete sloepen aanbod met ePropulsion accu’s en motoren. Ook voor upgrade van jouw eigen sloep.

Epropulsion

Slimme accessoires

ePropulsion motoren zijn beschikbaar met een breed scala van opties en accessoires, waaronder GPS-monitoring, accupakketten.

Voordelen Epropulsion Spirit

  • Krachtige lithium accu voor langere vaartijd
  • Eenvoudig te vervoeren door het lage gewicht
  • Onderhoudsvrij

Onzinkbare accu voor de Spirit series

De krachtige lithium ingebouwde accu van de Spirit series is eenvoudig te vervoeren. Wanneer je de accu in het water laat vallen blijft deze gelukkig drijven.

Voordelen Epropulsion Navy

  • Krachtige 3 en 6 kW motoren voor
  • Geschikt voor motorboten, sloepen en tenders.
  • Bediening via stuurwiel en knuppel

ePropulsion X serie - tot 40 kW

ePropulsion X40

ePropulsion lithium accu's

ePropulsion bedieningen

ePropulsion laders

Uitgebreid testen in onze showroom

Er zijn veel voordelen aan het kopen van een elektrische buitenboordmotor in een fysieke winkel. In onze showroom kun je de motoren bekijken, aanraken en zelfs testen voordat je een aankoop doet. Dit geeft je de kans om de juiste keuze te maken en te zien hoe de motor presteert voordat je hem koopt.

Daarnaast bieden wij deskundig advies op basis van jarenlange ervaring op het gebied van elektrisch varen. Onze medewerkers hebben de kennis en de praktische ervaring om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie.

Onze winkel biedt ook een uitstekende after sales service, zoals installatie en onderhoud van de elektrische buitenboordmotor. Dit geeft je de zekerheid dat je boot veilig en efficiënt zal varen.

Al met al, het kopen van een elektrische buitenboordmotor in een fysieke winkel biedt veel voordelen zoals de mogelijkheid om de motor te zien, te voelen en te testen voordat je koopt.

Vaar zorgeloos en duurzaam

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van elektrisch varen. Onze adviseurs hebben diepgaande kennis van elektrisch varen en weten precies wat er speelt. Zij geven eerlijk advies over zowel elektrische als verbrandingsmotoren, zodat je de juiste keuze kunt maken. Naast onze uitgebreide expertise op het gebied van elektrische buitenboordmotoren weten wij als geen ander welke accu’s en laadsystemen nodig zijn voor een elektrische boot.

Veelgestelde vragen