• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.1/10 Klantbeoordeling 9.1/10 (192 beoordelingen)

Epropulsion X20

€ 13.299,-

De ePropulsion X20 is een compacte en volledig geïntegreerde elektrische buitenboordmotor, met 20 kW continu vermogen en 20% minder gewicht dan zijn conventionele tegenhanger. De geïntegreerde architectuur omvat elektrisch sturen, power trim/kanteling, elektrische regeleenheid (ECU) en motorcontroller, wat de installatie vereenvoudigt en integratie met hernieuwbare energiebronnen mogelijk maakt. Vergelijkbaar met 40 pk.

20 kW continu vermogen.

Altijd het gewenste vermogen wanneer jij dat wil

Laag gewicht

20% minder gewicht dan het conventionele equivalent.

Elektrisch sturen

Geïntegreerde elektrische sturing die hydraulische componenten overbodig maakt en zo een gestroomlijnde, onderhoudsarme oplossing biedt.

Vaarhulp systemen

Geavanceerde rijhulpsystemen zoals “Position Hold” en “Heading Hold”.

Precieze bediening

Een comfortabele en intuïtieve bediening met digitale monitoring en slimme gashendels.

Vraag direct een offerte aan

Epropulsion X20 | 20 kW | 40 pk

Elektrisch sturen

Het elektrische stuursysteem van de X20 elimineert de noodzaak voor hydraulische componenten, wat resulteert in een gestroomlijnde, onderhoudsarme oplossing. Dit digitale sturen fungeert als een gateway naar een suite van Advanced Driving Assistance Systems, die ongekende precisie en responsiviteit bieden voor verbeterde veiligheid en controle.

Vaar assistentie

De X20 is uitgerust met geavanceerde vaarassistentiesystemen zoals “Position Hold” en “Heading Hold” die extra veiligheid en controle bieden. Deze systemen zijn ontworpen om de vaarervaring te verbeteren en bieden meer opwindende functies in de nabije toekomst. De vaarassistentie is een integraal onderdeel van de digitale stuurmogelijkheden van de X20, die de weg effenen voor een revolutie in de vaarervaring

Geintegreerd systeem

Het ePropulsion eSSA systeem zorgt voor een moeiteloze en zorgeloze ervaring bij het opzetten van het X20 voortstuwingssysteem. De modulaire architectuur staat een eenvoudige en veilige verbinding van diverse componenten toe en maakt integratie met hernieuwbare energiebronnen mogelijk, wat de duurzaamheid van uw vaarervaring verhoogt.

Live monitoring

De ingebouwde connectiviteitsmogelijkheden van de X20 biedt real-time status, geavanceerde monitoring, rapportage en trip tracking. Deze service verbetert de interactie tussen de buitenboordmotor en andere digitale platforms, en omvat geavanceerde besturingsfuncties en voortdurende updates voor verbeterde veiligheid en controle

Geen geluid & Geen trilling

De X20 van ePropulsion onderscheidt zich door zijn technologie die zowel geluid als vibratie minimaliseert, wat zorgt voor een stillere en comfortabelere vaarervaring. De technologie omvat frequentieresonantie-isolatie en vibratiedemping, welke zijn geïntegreerd in het ontwerp van de X20, resulterend in een stillere werking en minder vibratie in vergelijking met vergelijkbare buitenboordmotoren. Bovendien heeft ePropulsion meerdere NVH (Noise, Vibration, Harshness) controle technologieën ontwikkeld die zorgen voor onvergetelijk vaarcomfort.

Specificaties ePropulsion X20

MotortypeBuitenboordmotor
Input vermogen20 kW
Voltage96V
Gewicht in Kg79 (L) / 81 (XL)
Staartlengte langstaart in cm50.8 cm
Staartlengte extra langstaart in cm63.5 cm
BedieningStuurwiel met elektrisch sturen. Geen stuurkabel nodig
TiltElektrisch
TrimElektrisch
Onboard computer
Traploze versnelling
KoelingGesloten onderhoudsvrij koelsysteem
PropellerHighspeed / High Torque
Dubbele motorJa, mogelijk

ePropulsion G102-100 Accu

De ePropulsion X20 maakt gebruik van de G102-100 batterij, die een capaciteit heeft van 10240 Wh. Deze batterij is ontworpen om een betrouwbare en efficiënte stroomvoorziening te bieden voor de buitenboordmotor, waardoor het mogelijk is om optimale prestaties te leveren tijdens vaartochten. De hoge capaciteit van de G102-100 batterij draagt bij aan de indrukwekkende prestaties en het bereik van de X20, wat een langere vaartijd mogelijk maakt tussen oplaadbeurten.

ePropulsion X20

Voor elke type boot is een betrouwbare ePropulsion buitenboordmotor beschikbaar. Hieronder vind je alle modellen, uitvoeringen, benodigdheden en aanbevolen accu’s.

Motor:
ePropulsion X20 – Langstaart model – € 13.299,-
ePropulsion X20 – Extra Langstaart model – € 13.299,-

Bediening:
Smart bediening: € 399,-
Touchscreen 5″ display: € 499,-
Omvormer 500W: € 400,-
Propeller: € 160,-
Elektrisch stuursysteem: € 400,-

Aanbevolen accu’s:
Lithium accu’s met oplader:
2x G102-100 Accu 96V-10240Wh: € 11.998,-
1x G-accu 16A lader: € 680,-
1x Communicatiekabel: € 88,-
1x Accu bridge kabel: € 300,-
1x Accu communicatie terminator € 56,-

Totaal pakket: € 28.279,-

Slimme accessoires

De ePropulsion X20 werkt samen met een uitgebreid assortiment aan accessoires die bijdragen aan een verhoogde gebruikerservaring en functionaliteit. Enkele van deze slimme accessoires zijn:

ePropulsion Smart Throttle: Een intelligente gashendel die een naadloze bediening en responsiviteit biedt.
Digital besturing: Biedt een intuïtieve interface voor het navigeren en besturen van de buitenboordmotor.
Smart Display: Houdt de gebruiker op de hoogte van belangrijke motorinformatie en prestatiegegevens.
G102-100 Accu: Een krachtige batterij die een capaciteit van 10240 Wh biedt voor langdurige prestaties.
Acculader: Zorgt voor een snelle en efficiënte oplaadervaring.
Zonnepaneel lader: Maakt zonne-energie-integratie mogelijk voor een duurzamere vaarervaring.
DC-DC Converter: Faciliteert de energiedistributie naar verschillende boordsystemen.

Deze accessoires zijn ontworpen om de functionaliteit en het gebruiksgemak van de X20 te verbeteren, waardoor gebruikers een betere controle en monitoring van hun vaartuig krijgen.

Uitgebreid testen in onze showroom

Er zijn veel voordelen aan het kopen van een elektrische buitenboordmotor in een fysieke winkel. In onze showroom kun je de motoren bekijken, aanraken en zelfs testen voordat je een aankoop doet. Dit geeft je de kans om de juiste keuze te maken en te zien hoe de motor presteert voordat je hem koopt.

Daarnaast bieden wij deskundig advies op basis van jarenlange ervaring op het gebied van elektrisch varen. Onze medewerkers hebben de kennis en de praktische ervaring om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie.

Levertijden en montage

Levertijden: In onze winkel beschikken we over een gevarieerd assortiment aan buitenboordmotoren. Ben je benieuwd of de motor die je zoekt momenteel beschikbaar is? Laat dan uw gegevens hieronder achter.

Montage: Onze service omvat deskundige montage van uw nieuwe buitenboordmotor. We bieden een persoonlijke aanpak, afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot inruil van jouw oude motor. Meer weten? Laat dan jouw gegevens hieronder achter.

Neem contact op voor een aanbieding

Vul je gegevens in, we nemen contact met je op voor advies en het bespreken van pre-order mogelijkheden.