• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.1/10 Klantbeoordeling 9.1/10 (192 beoordelingen)

Honda buitenboordmotoren

Betrouwbare & moderne technologie

Van Dijk Watersport is officieel dealer van Honda Marine. Met Honda buitenboordmotoren bieden wij voor iedere boot passende 4-taktmotoren aan, variërend van 2.3 pk tot 250 pk. In onze showroom tref je diverse nieuwe Honda buitenboordmotoren aan. Ook zijn wij volledig uitgerust om jouw Honda buitenboordmotor te onderhouden.

Waarom Honda?

Wanneer je opzoek bent naar een geschikte motor voor jouw boot, dan is een Honda een uitstekende keuze. Met een Honda buitenboordmotor haal je topkwaliteit in huis:

  • Moderne en duurzame techniek
  • Premium kwaliteit door Japanse betrouwbaarheid
  • Zeer stil en energiezuinig
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie

Honda Marine Dealer

Honda motoren voor sloepen

Ontdek de perfecte balans tussen Honda buitenboordmotoren en onze selectie van hoogwaardige sloepen en tenders.

Een vetrouwd adres

Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Honda motoren. En zijn al jaren een bekend en vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte Honda’s. Een nieuwe of gebruikte buitenboordmotor uitkiezen kan soms lastig zijn, er zijn namelijk veel soorten en maten. Laat je daarom vrijblijvend adviseren.

Perfecte balans tussen kracht en stilte

De Honda buitenboordmotoren staan bekend om het stille karakter. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, produceert de motor een minimale hoeveelheid geluid tijdens het varen. Dit zorgt voor een aangename en rustige ervaring op het water, zonder storend geluid of trillingen. Kortom, de Honda buitenboordmotor biedt een perfecte balans tussen kracht en stilte.

Standaard 5 jaar garantie

Kies voor een Honda buitenboordmotor en profiteer van 5 jaar garantie. Naast garantie biedt Honda ook betrouwbaarheid en duurzaamheid. Zo zijn de Honda buitenboordmotoren uitgerust met de nieuwste technologie om optimaal te genieten tijdens het varen.

Drive By Wire - iST motoren

Drive by wire technologie, ook wel bekend als elektronische gaskleptechnologie, is een moderne ontwikkeling in buitenboordmotoren die vele voordelen biedt.

Een van de grootste voordelen van Drive by wire is de precisie van de gasbediening. In plaats van een mechanische kabel die het gashendel verbindt, gebruikt de Drive by wire technologie elektronische signalen om de gasopening te regelen. Hierdoor kan de motor met meer precisie worden afgesteld, wat leidt tot een betere prestatie en efficiëntie.

Drive by wire technologie ook leiden tot een vermindering van het onderhoud van de motor. Omdat er geen mechanische onderdelen zijn die kunnen slijten of breken, kan dit leiden tot langere levensduur van de motor en lagere onderhoudskosten.

V-TEC by Honda

V-TEC (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control) is een technologie van Honda die wordt gebruikt in hun auto- en motorblokken. Het systeem past de timing en lift van de inlaat- en uitlaatkleppen aan de motoromstandigheden aan voor een verbeterde prestatie en efficiëntie.

Met V-TEC, de inlaat- en uitlaatkleppen openen en sluiten op verschillende momenten en met verschillende groottes, afhankelijk van de belasting van de motor. Bij lage toerentallen, openen de kleppen minder ver, waardoor de motor efficiënter loopt. Bij hogere toerentallen, openen de kleppen verder, waardoor de motor meer vermogen levert.

De voordelen van V-TEC zijn: verhoogde prestatie en efficiëntie, een beter brandstofverbruik, verminderde uitstoot en een soepelere vermogensafgifte.

Elke maand het Honda Magazine in je mailbox?

Schrijf je gratis in en ontvang elke maand het Honda Marine Magazine!