• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.1/10 Klantbeoordeling 9.1/10 (192 beoordelingen)

Primeur is een gerenommeerd merk in de watersport, bekend om zijn breed scala aan innovatieve en stijlvolle tenders en sloepen. Primeurs onderscheiden zich door een focus op luxe, comfort en prestaties, waardoor het een populaire keuze is onder watersportliefhebbers en recreatieve vaarders. Primeur boten bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie, geschikt voor zowel rustige cruises als actieve watersporten.


Modellen overzicht

Primeur-modellen blinken uit in stabiliteit, comfort en aanpasbaarheid. Elk model heeft een uniek ontworpen onderwaterschip dat zorgt voor uitstekende vaareigenschappen. De boten zijn uitgerust met luxe voorzieningen zoals teakline vloeren, hoge rugleuningen en uitgebreide personalisatiemogelijkheden.

Primeur biedt diverse modellen die variëren in grootte en functionaliteit, elk met unieke kenmerken:

Primeur 600 Tender – Bekend om zijn compacte formaat en uitstekende vaareigenschappen. Ideaal voor wie zoekt naar een wendbare en comfortabele boot.


Primeur 610 Tender – Deze tender is iets groter dan de 600 en biedt meer ruimte en stabiliteit, perfect voor gezellige dagtochten.


Primeur 620 Tender – Staat bekend om zijn ruimtelijke comfort en stabiliteit. Dit model biedt veelzijdige motoropties en is geschikt voor zowel snel als langzaam varen.


Primeur 615 Tender – Staat bekend om zijn ruimtelijke comfort en stabiliteit. Met hoogwaardige kabelaring en fijne vaareigenschappen


Primeur 700 Lounge (700 Tender, 700 Sloep, 700 Lounge) – Deze serie biedt grotere modellen die uitblinken in luxe en ruimte. De 700 Lounge is speciaal ontworpen voor optimaal zonnebaden en ontspanning, met aanpasbare achterdelen die omgevormd kunnen worden tot grote zonnedekken.


Primeur 710 Tender – Een sportieve tender met een snelvarende romp, geschikt voor krachtige motoropties tot 100 pk, ideaal voor watersporten.


Primeur 715 Tender – Biedt een mix van comfort, ruimte en kracht, met een diepe kuip en hoge rugleuning voor veiligheid en comfort.


Stel je unieke Primeur samen met onze adviseurs

Primeur biedt uitgebreide configuratieopties voor elk model, waardoor kopers hun boot naar persoonlijke smaak kunnen aanpassen. Opties omvatten verschillende motortypes en -sterktes, kleurstellingen voor zowel de romp als het interieur, en keuzes in bekleding en dekvloeren. Ook zijn er functionele aanpassingen mogelijk zoals zonnedekken, koelkasten en speciale zitconfiguraties.


Altijd proefvaren & gratis bezorgd

Bij Van Dijk Watersport streven we ernaar om uw aankoopervaring zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken. Daarom bieden wij gratis bezorging van elke Primeur boot door heel Nederland. Van het eerste contact tot de uiteindelijke aflevering, zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.


Direct naar:

Primeur voorraad

Tendersloepen voorraad