• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.1/10 Klantbeoordeling 9.1/10 (192 beoordelingen)

Van Dijk Watersport stelt zich ten doel om de watersport in Groningen en omstreken naar een hoger niveau te tillen. Hierbij draait het om iedereen te enthousiasmeren voor de watersport en het varen te stimuleren. Van Dijk Watersport staat vanaf de eerste dag in het teken van plezier, no-nonsense, en persoonlijk contact.

De kernwaarden van Van Dijk Watersport

  • Deskundig advies en persoonlijk contact
  • Assortiment boten met de grootste zorg samengesteld
  • Proefvaren is altijd mogelijk en geheel vrijblijvend
  • Het plezier die je aan jouw boot beleefd is onze nummer één prioriteit
Winterstalling

Assortiment nieuwe en gebruikte boten en motoren

Het assortiment van Van Dijk Watersport is met de grootste zorg samengesteld op basis van de wensen van de moderne watersporter: boten en motoren waarbij plezier voorop staat en onderhoud een ondergeschikte is. We vinden dat een moderne boot hoort aan te sluiten bij de wensen van de tijden van nu: varen wanneer jij dat wil en zonder zorgen het water op gaan door moderne en betrouwbare techniek.

Elke nieuwe boot testen we zelf

Voordat een nieuwe boot door ons afgeleverd wordt, maken we eerst een testvaart. Het vaarklaar maken van een boot bestaat uit handwerk: denk hierbij aan het monteren van een motor, afdekzeil, kussens en accessoires; alles wordt met de hand gedaan. Tijdens de testvaart lopen we de boot bij langs en zorgen we ervoor dat alles perfect is. Zo garanderen we het plezier die je aan je nieuwe boot beleeft.

We vinden het belangrijk om een proefvaart met jou te maken

We vinden het belangrijk dat je een boot kiest die past bij jouw wensen, daarom is het vanzelfsprekend om eerst een proefvaart bij ons te maken. Zo ontdek je of de boot aan jouw wensen voldoet. Tijdens een proefvaart nemen we uitgebreid de tijd voor je om alles over de boot uit te leggen. Ook wanneer je nieuw bent met varen leggen we alle ins en outs uit. Neem contact met ons op voor het maken van een proefvaart.

Aan het woord

Heino van Dijk – eigenaar Van Dijk Watersport

Nadat ik bij diverse watersportbedrijven in Nederland en het buitenland gewerkt heb, ben ik met veel passie en liefde voor de watersport in februari 2011 Van Dijk Watersport begonnen. In de afgelopen jaren is er veel gebeurd. Waar we in de begin jaren meer gericht waren op onderhoud, zijn we gegroeid naar een full-service watersportbedrijf met een breed assortiment premium boten en motoren.

Transparante website

We vinden het belangrijk om ons aanbod boten en motoren zo eenvoudig mogelijk te presenteren en aan te laten sluiten op de wensen van de moderne watersporter. Transparantie is voor ons ontzettend belangrijk, zo staan alle prijzen vermeld op onze sloepen pagina’s en kom je niet voor verassingen te staan. We besteden veel zorg en aandacht aan onze website. Wanneer je een opmerking hebt, laat het vooral weten. Zo kunnen we ons continue verbeteren.

Van Dijk Watersport Online

  • Beveiligde verbinding voor een veilig online bezoek
  • Goede bereikbaarheid door middel van websiteformulieren en telefoon
  • Uitgebreide en gedetailleerde productinformatie met duidelijke productfoto’s

Echte reviews via een onafhankelijk platform

Van Dijk Watersport is als één van de weinige watersportbedrijven in Nederland aangesloten bij een extern en onafhankelijk reviewplatform. Iedereen die wel eens een bestelling heeft gedaan bij een webshop kent het belang van een onafhankelijk review platform. Onze beoordelingen worden niet door ons zelf beheerd, maar door klantenvertellen.nl. We snappen heel goed dat de aanschaf van een boot of motor niet over één nacht gaat daarom willen we je zo goed mogelijk informeren en ervaringen van andere klanten met je delen zodat je zeker weet dat het bij ons goed zit.

Premium dealer van betrouwbare watersportmerken

Als betrouwbare service partner en dealer van Honda, Suzuki, Allpa en Maxima Boats zijn we trots op onze jarenlange samenwerking.