• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Suzuki 5 pk

Vanaf € 1.449,-

Het 5 pk model van Suzuki met een 1-cilinder motorblok zorgt voor veel plezier en gemak. De Suzuki DF 5 is perfect voor boten die net een beetje vermogen vereisen. De Suzuki 5 pk heeft in 2017 een volledig nieuw design gekregen waarbij het draaggemak werd verhoogd. Zo biedt de nieuw ontworpen handgreep extra veel grip en is de motor ook zelfs een kilo lichter geworden dan het vorige model, dit om de mobiliteit te verhogen. De buitenboordmotor heeft een geïntegreerde brandstoftank van 1.5 liter, zo hoef je geen extra brandstoftank mee te nemen wanneer je een beperkte ruimte aan boord hebt. Wanneer je toch kiest voor een externe brandstoftank is deze eenvoudig aan te sluiten. De moderne 4-takt technologie zorgt ervoor dat de motor zuinig omgaat met brandstof. Met de Suzuki DF 5 haal je een schone, stille en zuinige motor in huis.

Voordelen van de Suzuki 5 pk

  • Keuze uit knuppelbediening, kortstaart en langstaart
  • Eenvoudig mee te nemen door het lage gewicht
  • Gemakkelijk te bedienen en daarom uitermate geschikt voor kinderen

Standaard 6 jaar garantie

Jarenlang vaarplezier.

Specificaties Suzuki 5 pk

Motortype: Buitenboordmotor
Aantal cilinders: 1 cilinder
Trim: Handmatig
Gewicht in Kg: 23,5 kg
Wijze van schakelen: Handmatig
Type startsysteem: Handmatig
Schroeftype: Aluminium

Uitvoeringen Suzuki 5 pk

Voor elke type boot is een betrouwbare Suzuki buitenboordmotor beschikbaar. Hieronder vind je alle modellen en uitvoeringen.

Kortstaart Suzuki 5 pk

DF 5 AS – Handmatige start met knuppelbesturing € 1.449,-

Langstaart Suzuki 5 pk

DF 5 AL – Handmatige start met knuppelbesturing € 1.449,-

Een vertrouwd adres voor Suzuki

In onze showroom kun je de motoren bekijken, aanraken en zelfs testen voordat je een aankoop doet. Dit geeft je de kans om de juiste keuze te maken en te zien hoe de motor presteert voordat je hem koopt. Onze medewerkers hebben de kennis en de praktische ervaring om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie. Als officiële Suzuki dealer zijn wij volledig ingericht om elke motor vakkundig te installeren en te onderhouden.

Neem contact op voor een aanbieding

Vul je gegevens in, we nemen contact met je op voor advies en een scherpe aanbieding.