• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Suzuki 90 pk

Vanaf € 12.499,-

Brandstofverbruik en het milieu hebben bij de ontwikkeling van deze nieuwe generatie Suzuki viertakt buitenboordmotoren voorop gestaan. Dankzij het revolutionaire “Lean Burn Control System” kan het motormanagement onder elke omstandigheid exact de minimaal benodigde hoeveelheid brandstof bepalen, waardoor er met een extreem arm mengsel gevaren kan worden. Deze technologie in combinatie met het multi-point injectiesysteem zorgt ervoor dat de DF70 en DF90 een bijzonder laag verbruik kunnen realiseren, verreweg het laagste in hun klasse! Zoals alle Suzuki buitenboordmotoren met elektronische brandstofinjectie, voldoen ook de DF70 en DF90 aan de strengste Europese emissie-eisen.

Om de lichte en compacte bouw mogelijk te maken is een geheel nieuw 1.500cc viercilinder motorblok met dubbele bovenliggende nokkenassen en vier kleppen per cilinder als basis toegepast. Door het gebruik van een “offset” aandrijfas is het zwaartepunt verder naar voren komen te liggen en is een nog compactere bouw mogelijk gemaakt. Ook het gewicht is verder teruggebracht door de toepassing van een lichtgewicht motorbehuizing en staartstuk. De DF90 weegt hierdoor nog maar 155 kg en is daarmee de lichtste viertakt buitenboordmotor in zijn categorie.

Voordelen van de Suzuki 90 pk

  • Ideaal voor sloepen, rubberboten en consoleboten
  • Uitgerust met Suzuki Easy Start-Systeem
  • Lean Burn verbranding voor hoge prestaties en laag brandstofverbruik
  • Zuinige en stille 4-takt technologie

Standaard 6 jaar garantie

Jarenlang vaarplezier.

Suzuki 90 pk

Specificaties Suzuki 90 pk

Motortype: Buitenboordmotor
Aantal cilinders: 4 cilinder
Trim: Power trim
Gewicht in Kg: 156 kg
Wijze van schakelen: Afstandbediening
Type startsysteem: Elektrisch
Schroeftype: Aluminium

Uitvoeringen Suzuki 90 pk

Voor elke type boot is een betrouwbare Suzuki buitenboordmotor beschikbaar. Hieronder vind je de Suzuki modellen en uitvoeringen.

Langstaart Suzuki 90 pk

DF 90 ATL – Remote Control met elektrische trim € 12.499,-

Extra langstaart Suzuki 90 pk

DF 90 ATX – Remote Control met elektrische trim € 12.799,-

Een vertrouwd adres voor Suzuki

In onze showroom kun je de motoren bekijken, aanraken en zelfs testen voordat je een aankoop doet. Dit geeft je de kans om de juiste keuze te maken en te zien hoe de motor presteert voordat je hem koopt. Onze medewerkers hebben de kennis en de praktische ervaring om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie. Als officiële Suzuki dealer zijn wij volledig ingericht om elke motor vakkundig te installeren en te onderhouden.

Neem contact op voor een aanbieding

Vul je gegevens in, we nemen contact met je op voor advies en een scherpe aanbieding.