• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Suzuki 250 pk

Vanaf € 26.999,-

Met de komst van de nieuwe DF300 en DF250 buitenboordmotoren introduceert Suzuki als eerste fabrikant ter wereld het revolutionaire “Selective Rotation” systeem, waarmee eenvoudig de draairichting van de propeller kan worden ingesteld. De legendarische Suzuki DF300 en DF250 biedt met haar indrukwekkende 4.0 liter V6 krachtbron onnavolgbare prestaties en een perfecte controle. Samen met toonaangevende systemen zoals “Lean Burn” en “O2 Feedback Control” is de DF300 en DF250 niet alleen compact en licht van gewicht, maar ook de meest krachtige, stille en zuinige in zijn soort!

De componenten van de vernieuwde overbrenging zijn dusdanig geoptimaliseerd, dat de specificaties oor zowel reguliere als tegengestelde draairichting gelijk zijn. Zo is de plaatsing van de lagers aangepast en is de behuizing van de overbrenging opnieuw ontworpen. Hierdoor ontstaat een nog betere stroomlijn, vermindering van de weerstand in het water en neemt de duurzaamheid toe. Daarnaast zijn de nieuwe DF300 en DF250 aan weerszijden voorzien van dubbele waterinlaten, voor een stabiele koeling op hoge snelheid en in ondiep water.

Voordelen van de Suzuki 250 pk

  • Suzuki Precision Control bij Drive-by-wire modellen
  • Uitgerust met Suzuki Easy Start-Systeem
  • Lean Burn verbranding voor hoge prestaties en laag brandstofverbruik
  • Drive-by-wire mogelijkheid (elektronische besturing)
  • Krachtige 4.0L V6 NMMA

Standaard 6 jaar garantie

Jarenlang vaarplezier.

Suzuki 250 pk

Specificaties Suzuki 250 pk

Motortype: Buitenboordmotor
Aantal cilinders: 6 cilinder
Trim: Power trim
Gewicht in Kg: 290 kg
Wijze van schakelen: Afstandbediening
Type startsysteem: Elektrisch
Schroeftype: RVS

Uitvoeringen Suzuki 250 pk

Voor elke type boot is een betrouwbare Suzuki buitenboordmotor beschikbaar. Hieronder vind je de Suzuki modellen en uitvoering.

Extra langstaart Suzuki 250 pk

DF 250 APX – Drive-by-wire met power trim € 26.999,-

Ultra langstaart Suzuki 250 pk

DF 250 APXX – Drive-by-wire met power trim € 27.499,-

Een vertrouwd adres voor Suzuki

In onze showroom kun je de motoren bekijken, aanraken en zelfs testen voordat je een aankoop doet. Dit geeft je de kans om de juiste keuze te maken en te zien hoe de motor presteert voordat je hem koopt. Onze medewerkers hebben de kennis en de praktische ervaring om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie. Als officiële Suzuki dealer zijn wij volledig ingericht om elke motor vakkundig te installeren en te onderhouden.

Neem contact op voor een aanbieding

Vul je gegevens in, we nemen contact met je op voor advies en een scherpe aanbieding.