• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Suzuki 70 pk

Vanaf € 11.499,-

Brandstofverbruik en het milieu hebben bij de ontwikkeling van deze nieuwe generatie Suzuki viertakt buitenboordmotoren voorop gestaan. Dankzij het revolutionaire “Lean Burn Control System” kan het motormanagement onder elke omstandigheid exact de minimaal benodigde hoeveelheid brandstof bepalen, waardoor er met een extreem arm mengsel gevaren kan worden. Deze technologie in combinatie met het multi-point injectiesysteem zorgt ervoor dat de DF70, DF80 en DF90 een bijzonder laag verbruik kunnen realiseren, verreweg het laagste in hun klasse! Zoals alle Suzuki buitenboordmotoren met elektronische brandstofinjectie, voldoen ook de DF70, DF80 en DF90 aan de strengste Europese emissie-eisen.

Een laag geluidsniveau is natuurlijk van groot belang om op het water maximaal te kunnen genieten. De DF70, DF80 en DF90 zijn daarom optimaal geïsoleerd voor een zeer laag geluidsniveau. De motoren zijn zelfs zó stil, dat ze met een extra startbeveiliging zijn uitgerust. Dit voorkomt dat de motor gestart kan worden terwijl deze al draait! Suzuki heeft bovendien een traploos instelbare tiltbeveiliging toegevoegd, waardoor de motor niet verder gekanteld kan worden dan tot een vooraf ingesteld punt.

Voordelen van de Suzuki 70 pk

  • Ideaal voor sloepen, rubberboten en consoleboten
  • Uitgerust met Suzuki Easy Start-Systeem
  • Lean Burn verbranding voor hoge prestaties en laag brandstofverbruik
  • Zuinige en stille 4-takt technologie

Standaard 6 jaar garantie

Jarenlang vaarplezier.

Suzuki 70 pk

Specificaties Suzuki 70 pk

Motortype: Buitenboordmotor
Aantal cilinders: 4 cilinder
Trim: Power trim
Gewicht in Kg: 156 kg
Wijze van schakelen: Afstandbediening
Type startsysteem: Elektrisch
Schroeftype: Aluminium

Uitvoeringen Suzuki 70 pk

Voor elke type boot is een betrouwbare Suzuki buitenboordmotor beschikbaar. Hieronder vind je de Suzuki DF 70

Langstaart Suzuki 70 pk

DF 70 ATL – Remote Control met elektrische trim € 11.499,-

Een vertrouwd adres voor Suzuki

In onze showroom kun je de motoren bekijken, aanraken en zelfs testen voordat je een aankoop doet. Dit geeft je de kans om de juiste keuze te maken en te zien hoe de motor presteert voordat je hem koopt. Onze medewerkers hebben de kennis en de praktische ervaring om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie. Als officiële Suzuki dealer zijn wij volledig ingericht om elke motor vakkundig te installeren en te onderhouden.

Neem contact op voor een aanbieding

Vul je gegevens in, we nemen contact met je op voor advies en een scherpe aanbieding.