• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Ranieri 4XC

4XC consoleboten: In samenwerking met het genormeerde Italiaanse boten merk Ranieri International en Honda Marine is het merk 4XC ontstaan. Een sterk internationaal partnerschap waar Italiaanse flair en Japanse technologie samenkomen.

Het modellengamma van Ranieri kenmerken zich door een perfecte mix tussen plezier, stijl en veiligheid. Door het innovatie ontwerp biedt een Ranieri veel ruimte aan boord om jouw dag onvergetelijk te maken.

Voordelen Ranieri consoleboten:

  • Rijke standaard uitrusting
  • Voorbereid op betrouwbare Honda motoren
  • Top performance in elke vermogensklasse
  • Veel ruimte door open karakter

Bekijk het aanbod


Ranieri International

In haar 50 jarige historie is Ranieri een begrip op botengebied. De 4XC modellen zijn voortgekomen uit deze rijke historie. Deze consoleboten zijn veelzijdig in gebruik; rustig relaxen met vrienden of familie, cruisen, waterskiën, duiken of vissen. Een Ranieri boot is verkrijgbaar als middenconsole (CC) en zonnedek (SD) modellen:

1. De middenconsole (CC) modellen waar open ruimte gemaximaliseerd wordt.
2. De zonnedek modellen (SD) met relax gelegenheid op het achterdek, en voorin een ruime slaapmogelijkheid met extra opbergruimte.


De Ranieri 4XC getest:


Top performance

Alle Ranieri modellen beschikken over een Stepped Hull romp, waarmee je comfortabel, op hoge snelheden, door het water snijdt. Met een Honda buitenboordmotor ervaar je de beste combinatie tussen kracht, prestaties en design. De Ranieri modellen zijn uit te rusten met motoren van 60 tot 250 pk.