• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Neem plaats achter het stuur en ervaar de vaarbeleving en veelzijdigheid van de 550 XL; hoogwaardige afwerking, comfortabel en een tijdloos design.

Een geliefde familie sloep, die je niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral op het water moet ervaren. Je hoeft alleen nog maar in te schrijven en wij nemen contact op voor het inplannen van jouw proefvaart.

  1. Vraag nu een proefvaart aan bij Van Dijk Watersport
  2. Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak
  3. Ervaar de luxe van het varen in sloep

Wat zeggen andere klanten over Van Dijk Watersport?

Prima advies en service 10/10

Als beginnend “bootvaarder” prima geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Zelfs het proefvaren in de winter was zeer prettig.

Harry uit Heiligerlee

Prima ontvangen en geholpen en een vlotte service 9/10

Van Dijk heeft goed meegedacht en alternatieve oplossingen aangedragen tijdens de aankoop van een nieuwe buitenboord motor, waarbij de uitvoering van het type dat ik voor ogen had tijdelijk niet leverbaar was bij de importeur. Ik ben heel tevreden met de alternatieve versie die wel snel geleverd kon worden.

Jan uit Haren

Perfect, zeker aan te bevelen 10/10

Top shop, mooie informatieve website. Je kan altijd proefvaren en ze helpen je perfect tot een goede keus te komen. Goed geprijsd ook!

Robin uit Groningen

Perfect, zeker aan te bevelen 10/10

Hier een console boot met buitenboordmotor gekocht. Dit met alle tevredenheid. Naar een paar keer varen kwamen we toch wat kleinigheden tegen, geen ernstige dingen. Hier over contact gehad met Van Dijk wat prettig verliep en goede oplossingen aanbood. Kortom een goed en betrouwbaar watersport bedrijf.

Egbert uit Kampen

Perfect, zeker aan te bevelen 10/10

Al jaren klant bij Van Dijk, altijd goede adviezen, en service, deze keer voor buitenboordmotor geweest. Snelle levering en nette prijs, gewoon super

Henry uit Oene