• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Door de jaren heen is het kleurenaanbod onder sloepen flink veranderd. Waar je enkele jaren geleden alleen keuze had uit blauw of crème, kun je nu kiezen uit moderne kleuren zoals zwart, blauw, wit of grijs.
We hebben een selectie gemaakt van fraaie kleurencombinaties met daarbij een overzicht van matchende bekleding, cabriokap en type kabelaring. Zo kun je kiezen uit een moderne, volledig witte sloep met camel bekleding of gewatteerd zwarte bekleding. Bekijk de verschillende kleurencombinaties en laat je inspireren.

Waarom zijn witte sloepen zo populair?

Een witte sloep is erg populair omdat deze kleur tijdloos en een chique uitstraling aan de sloep geeft. Dankzij de witte komt de sloep goed tot zijn recht. De kleur wit straalt veiligheid uit, wat zich ook in de sloep uit. Verder is een wit sloep erg populair omdat je op deze kleur het minste kalkaanslag ziet, wat minder poetsen betekent. Maar omdat het niet zichtbaar is, betekent niet gelijk dat het er niet is. Ten slotte is wit een erg neutrale kleur en daarom kan deze kleur goed worden gecombineerd met andere kleuren accessoires.

Welke interieur (schaal) kleur past het beste bij wit?

Wit

Een witte binnenschaal matcht het beste met een witte buitenschaal. Het is natuurlijk ook mogelijk om de binnenschaal in een eigen gekozen RAL kleur te laten uitvoeren.

Welke kleur kabelaring of stootrand raden jullie bij een witte sloep aan?

De meeste mensen kiezen een camel stootrand bij een witte sloep omdat dit een chique uitstraling aan de sloep geeft. Ook komt de sloep op deze manier goed tot zijn recht.
Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een donkergrijze kabelaring. Hiermee creëer je een totaal andere look aan de sloep.

Collectie witte sloepen:

Reitdieper 570 Tender

De Reitdieper 570 Tender volledig uitgevoerd in het wit.

Reitdieper 490 XL

Wat zeker niet mag ontbreken is de Reitdieper 490 XL volledig uitgevoerd in het wit. Hier is goed te zien hoe de buitenschaal er in het wit uit komt te zien.

Maxima 620 Retro Tender

De Maxima 620 Retro met een witte binnenschaal.

Maxima 730 Tender

De prachtige Maxima 730 ook uitgevoerd in het wit.

Welke stoffen/ bekleding past goed bij een witte sloep?

Bekleding is een belangrijk onderdeel van de sloep. Het zijn de details die de sloep tot een mooi geheel vormen. Bekijk de fraaie combinaties:

Fraaie bekleding voor witte Maxima sloepen

Buck grijs

Heb je een witte sloep op het oog en wil je deze voorzien van een moderne uitstraling, kies dan bijvoorbeeld voor Buck grijze bekleding.

Buck cognac

Als je de witte sloep een extra luxe uitstraling wil geven kan je kiezen voor Buck cognac bekleding. Deze bekleding geeft een mooie onderbreking aan het witte en zorgt voor een luxe en moderne uitstraling.

Fraaie bekleding voor witte Reitdieper sloepen

Gewatteerd grijs

Een witte sloep in combinatie met grijze bekleding is erg modern. Met deze kleurencombinatie geef je de sloep een moderne en fraaie uitstraling.

Gewatteerd camel

Met camel bekleding creëer je een klassieke uitstraling van de sloep.

Welke cabriokapstoffen passen goed bij een witte sloep?

Er zijn veel mogelijkheden qua kleuren en stoffen. We hebben de fraaiste voor je op een rijtje gezet.

Tweed grijs

De grijze stiksels en lijntjes in de tweed grijze cabriokap vormt een prachtig geheel met de rest van de witte sloep. De Maxima en Reitdieper modellen zijn beide leverbaar met een tweed grijze cabriokap.

Tweed Zwart

Een Tweed zwarte buiskap in combinatie met een witte sloep creëert een strakke en chique uitstraling.

Camel (beige)

Een bijzondere keuze maar erg fraai. Wel wat gevoeliger dan een grijze of zwarte cabriokap.

Meer inspiratie

Benieuwd naar andere populaire kleuren? Bekijk dan ook eens de grijze, zwarte of blauwe collectie sloepen.