• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Online open voor een virtueel bezoek

Onze showroom is voorlopig gesloten. Onze medewerkers zijn uiteraard gewoon aan het werk en bereikbaar per telefoon, e-mail of via de website. Zij kunnen je uitgebreid informeren en helpen je graag met een virtuele bezichtiging. Hiermee bieden we het persoonlijke contact zoals je van ons gewend bent, maar dan op afstand.

Beeldbellen met verkoopadviseur

Een videogesprek start je eenvoudig met WhatsApp en/of Facetime. Plan een vrijblijvende afspraak in en onze verkoopadviseur geeft een virtuele rondleiding door de boot en beantwoord alle vragen.

Plan videobelafspraak

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op voor de videobelafspraak.

Online showroom & Online pre-order

Het is nu mogelijk om jouw nieuwe boot online te reserveren en/of aan te kopen. Bekijk onze huidige showroom voorraad. Hier staan ook de modellen die we binnenkort verwachten. Staat jouw boot er niet tussen? Maak dan gebruik van onze pre-order en leg je boot voor 2022 vast. Met de pre-order willen we teleurstellingen voor 2022 voorkomen.

Werkplaats blijft geopend

Heb je nog geen werkplaatsafspraak maar wil deze wel graag inplannen? Dit kan eenvoudig en snel via de website. Klik op de link voor het maken van een werkplaatsafspraak.

Veel gestelde vragen

Mijn nieuwe boot of motor wordt binnenkort afgeleverd. Ben ik welkom om mijn boot op te halen?

Klanten waarmee de komende dagen en weken een afspraak staat gepland voor aflevering van een nieuwe boot zullen door hun verkoper gebeld worden voor het plannen van een nieuw aflevermoment.

Ik heb een boot bij jullie op de website gezien. Kan ik deze ook in jullie showroom bekijken.

Onze showroom is voorlopig gesloten. Onze medewerkers zijn uiteraard gewoon aan het werk en bereikbaar per telefoon, e-mail of via de website. Zij kunnen je uitgebreid informeren en helpen je graag met een virtuele bezichtiging.

Ik wil een proefvaart maken. Kan dit nog?

Een proefvaart maken is nog steeds mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Mijn motor is toe aan een onderhoudsbeurt. Kan ik bij jullie terecht?

Jazeker, onze werkplaats is gewoon open. Neem contact met ons op voor het maken van afspraak.