• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.1/10 Klantbeoordeling 9.1/10 (192 beoordelingen)

Neem plaats achter het stuur en ervaar de vaarbeleving en veelzijdigheid van de 620 Retro; hoogwaardige afwerking, comfortabel en een tijdloos design.

Een geliefde tender sloep, die je niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral op het water moet ervaren. Je hoeft alleen nog maar in te schrijven en wij nemen contact op voor het inplannen van jouw proefvaart.

  1. Vraag nu een proefrit aan bij Van Dijk Watersport
  2. Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak
  3. Ervaar de luxe van het varen in sloep

Wat zeggen andere klanten over Van Dijk Watersport?

Perfect, zeker aan te bevelen 10/10

Ik kwam op de website omdat ik zocht naar een Corsiva boot, maar na het doornemen van alle informatie tot de conclusie gekomen dat ik toch een Maxima wilde! Super ervaring, goeie service en echte deskundigheid. Echte aanrader!

Jim uit Amsterdam

Goede service, goed behandeld 9/10

Leuk bedrijf waar je goed geholpen wordt en overal een oplossing voor gezocht wordt. Heb er nu mijn tweede boot mogen kopen en zou er zo weer een kopen.

Ronnie uit Groningen

Gewoon super bedrijf 10/10

Ik heb heel wat foute keuzes gemaakt maar het was nooit een probleem werd altijd opgelost gewoon super. Nu de Máxima 720 Tender gekocht wat een super boot ben er erg blij mee en vooral de afmontage geweldig.

Johnny uit Hoogezand

Prachtig assortiment en veel verstand van buitenboordmotoren 9/10

Al meerdere boten en motoren gekocht. Prima zaak! Heel leuk om te zien hoe Heino deze zaak naar volwassenheid leidt. Van de kleine Reitdiepers tot de grote Maxima’s, mooie goed varende boten voor een scherpe prijs. De keuze om (vooral) BB-technologie als voorstuwing sluit mijn inziens aan bij milieunormen en ook het vaargebied waar soms wat extra vermogen en snelheid gewenst zijn. De winterstalling is in een woord fantastisch. Verder is het voor ons wachten op verdere ontwikkelingen in de Maxima-lijn of … ? Als er een weekender met slaapgelegenheid komt, zijn wij zeker weten een van de eerste klanten.

Dirk Jan uit Groningen

Top service 9/10

Ik had een probleem met een stuurkabel, bel; ja hebben we op voorraad. Ik kom aan bij het bedrijf, ah dat gaan we meteen verhelpen! 1.5 uur later kon ik alweer varen. Wat een top service

Joost uit Harlingen