• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Neem plaats achter het stuur en ervaar de vaarbeleving en veelzijdigheid van de 620 Retro; hoogwaardige afwerking, comfortabel en een tijdloos design.

Een geliefde tender sloep, die je niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral op het water moet ervaren. Je hoeft alleen nog maar in te schrijven en wij nemen contact op voor het inplannen van jouw proefvaart.

  1. Vraag nu een proefvaart aan bij Van Dijk Watersport
  2. Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak
  3. Ervaar de luxe van het varen in sloep

Wat zeggen andere klanten over Van Dijk Watersport?

Uitstekende service 10/10

Problemen met onze sloep, o.a. bacterie in de tank (diesel) en startmotor. Nieuwe startmotor opgekomen voor 177 euro. Revisie ben je net zoveel geld kwijt. Voor onze sloep was je anders 780 euro kwijt geweest bij deze motor. Er wordt gewoon meegedacht met de klant om het niet duurder te maken als het niet nodig is. Heino en zijn personeel zijn gewoon vakmensen die er vol voorgaan om de klant weer tevreden naar huis laten gaan. Johan en Maaike.

Johan uit Appingedam

Aardige mensen met goede service! 10/10

Een bedrijf waar men nog even de tijd voor je neemt, en je herkent als je terugkomt.

Ik kom zeker nog eens terug!

Vriendelijke service

Sebastiaan uit Adorp

Gastvrij en professioneel 10/10

Goede prijs en zeer goede kwaliteit! De sloep is fantastisch op het water. Goede zitplekken en mooi afgewerkt. Aanrader!

Marco uit Winsum

Goede service, goed behandeld 9/10

Met Honda motor vaar je met plezier onder alle weersomstandigheden. En ook de onderhoudsbeurten bij Van Dijk Watersport geven je 100% zekerheid.

Jan uit Ulrum

Perfect, zeker aan te bevelen 10/10

Gisteren bij Van Dijk langs geweest om ons te oriënteren op een polyester sloep. We werden direct vriendelijk geholpen. Zonder afspraak werd er veel tijd voor ons vrij gemaakt om alle verschillen tussen de sloepen (met bijbehorende voor- en nadelen) uit te leggen. We hadden op geen enkel moment het idee dat we iets ‘moesten’, alles voelde vrijblijvend. Uiteindelijk enthousiast geraakt over een Reitdieper occasion die Van Dijk had staan en die zelfde middag konden we hier nog een proefvaart mee maken. De boot wordt komend voorjaar pas geleverd maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat ook dit naar wens zal verlopen.

Joost uit Meerstad