• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Neem plaats achter het stuur en ervaar de vaarbeleving en veelzijdigheid van de 730 Diesel; hoogwaardige afwerking, comfortabel en een tijdloos design.

Een geliefde tender sloep, die je niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral op het water moet ervaren. Je hoeft alleen nog maar in te schrijven en wij nemen contact op voor het inplannen van jouw proefvaart.

  1. Vraag nu een proefvaart aan bij Van Dijk Watersport
  2. Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak
  3. Ervaar de luxe van het varen in sloep

Wat zeggen andere klanten over Van Dijk Watersport?

Perfect, zeker aan te bevelen 10/10

Ik kwam op de website omdat ik zocht naar een Corsiva boot, maar na het doornemen van alle informatie tot de conclusie gekomen dat ik toch een Maxima wilde! Super ervaring, goeie service en echte deskundigheid. Echte aanrader!

Jim uit Amsterdam

Perfect, zeker aan te bevelen 10/10

Hier een console boot met buitenboordmotor gekocht. Dit met alle tevredenheid. Naar een paar keer varen kwamen we toch wat kleinigheden tegen, geen ernstige dingen. Hier over contact gehad met Van Dijk wat prettig verliep en goede oplossingen aanbood. Kortom een goed en betrouwbaar watersport bedrijf.

Egbert uit Kampen

Goede service, goed behandeld 9/10

Nou we zijn fantastisch geholpen. Veel uitleg en het proefvaren viel ook in de smaak.Alle tijd voor ons als klant. Bedank Heino en medewerkers.

Rein uit Dieren

Perfect, zeker aan te bevelen 10/10

Ja….absoluut. Alleen maar lof over dit bedrijf. Denken mee, geven goede tips, geen flauwekul verhalen, zeggen zoals het is, verstand van zaken enz. Kan alleen maar positief zijn heb niets negatiefs ontdekt. Dus meer als tevreden

Bert uit Meerstad