• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Neem plaats achter het stuur en ervaar de vaarbeleving en veelzijdigheid van de 480 XL; hoogwaardige afwerking, comfortabel en een tijdloos design.

Een geliefde familie sloep, die je niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral op het water moet ervaren. Je hoeft alleen nog maar in te schrijven en wij nemen contact op voor het inplannen van jouw proefvaart.

 

  1. Vraag nu een proefvaart aan bij Van Dijk Watersport
  2. Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak
  3. Ervaar de luxe van het varen in sloep

Wat zeggen andere klanten over Van Dijk Watersport?

Zeer klantgericht and komen 100% alle afspraken na 10/10

Ik heb onlangs een 2de boot bij Van Dijk gekocht in 3 jaar tijd. Zeer goede prijs en een uitstekende service. Zeer betrouwbaar. Komen alle afspraken 100% na. Advies is zeer goed en ze hebben perfect oog voor de wensen van de klant.

Patrick uit Naarden

Goede service, goed behandeld 9/10

Wij hebben een Reitdieper 530 XL gekocht bij van Dijk Watersport. De boot bevalt prima en de aflevering was heel goed, we hebben een proefvaart gedaan in Groningen en daarna werd de boot afgeleverd in Friesland. We hebben er al veel mee gevaren en hebben niets gevonden wat ons tegengevallen is. Bij deze firma een boot kopen betekent een heel goede service en een meedenkende medewerkers met de wensen van de klant.

Menno uit Earnewald

Top service en vriendelijk personeel 10/10

Klein bootje gekocht als instapper. Leuke zaak, vriendelijke mensen en prima advies

Martijn uit Groningen

Een prachtig bedrijf, vriendelijk, kundige, enthousiaste, eerlijke mensen!! 10/10

We zijn altijd vriendelijk ontvangen, hebben goede gesprekken kunnen voeren en telkens tevreden huiswaarts gegaan. Aankopen, advies en onderhoud van ons materiaal altijd goed. Wij zijn dik tevreden.

Jim uit Bovensmilde