• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Neem plaats achter het stuur en ervaar de vaarbeleving en veelzijdigheid van de 490 XL; hoogwaardige afwerking, comfortabel en een tijdloos design.

Een geliefde familie sloep, die je niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral op het water moet ervaren. Je hoeft alleen nog maar in te schrijven en wij nemen contact op voor het inplannen van jouw proefvaart.

  1. Vraag nu een proefvaart aan bij Van Dijk Watersport
  2. Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak
  3. Ervaar de luxe van het varen in sloep

Wat zeggen andere klanten over Van Dijk Watersport?

Perfect, zeker aan te bevelen 10/10

Ik kom hier al vanaf het begin mijn boot en motor worden hier altijd perfect onderhouden. Heb nog nooit een storing gehad aan mijn boot en motor. Voor de aankoop van een andere boot is hij zelfs kosteloos mee gegaan naar Amsterdam om deze technisch te beoordelen. En dit is een hele goede aankoop gebleken. Ook toen ik een keer een extra zwemvest nodig had is hij speciaal op zondag naar de zaak gegaan om deze aan mij mee te geven. Ik kan Van Dijk Watersport bij iedereen aanraden!

Gert Jan uit Winsum

Perfect, zeker aan te bevelen 10/10

Afgelopen zaterdag plotseling een vastzittende gashendel van onze sloep bij ons eerste vaartochtje van het seizoen. 16:50 uur gebeld met Van Dijk. We mochten meteen langskomen met de boot. Na sluitingstijd zijn we vakkundig geholpen en is het mankement verholpen…. kosteloos! Heel Pasen heerlijk kunnen varen dankzij Van Dijk. Top service!

Kasia uit Groningen

Goede service, goed behandeld 9/10

Nou we zijn fantastisch geholpen. Veel uitleg en het proefvaren viel ook in de smaak.Alle tijd voor ons als klant. Bedank Heino en medewerkers.

Rein uit Dieren

Prachtig assortiment en veel verstand van buitenboordmotoren 9/10

Al meerdere boten en motoren gekocht. Prima zaak! Heel leuk om te zien hoe Heino deze zaak naar volwassenheid leidt. Van de kleine Reitdiepers tot de grote Maxima’s, mooie goed varende boten voor een scherpe prijs. De keuze om (vooral) BB-technologie als voorstuwing sluit mijn inziens aan bij milieunormen en ook het vaargebied waar soms wat extra vermogen en snelheid gewenst zijn. De winterstalling is in een woord fantastisch. Verder is het voor ons wachten op verdere ontwikkelingen in de Maxima-lijn of … ? Als er een weekender met slaapgelegenheid komt, zijn wij zeker weten een van de eerste klanten.

Dirk Jan uit Groningen