• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.1/10 Klantbeoordeling 9.1/10 (192 beoordelingen)

Ervaar de Reitdieper 565 Tender

Vraag je vrijblijvende proefvaart direct aan

Neem plaats achter het stuur en ervaar de vaarbeleving en veelzijdigheid van de 565; hoogwaardige afwerking, comfortabel en een tijdloos design.

Een geliefde tender sloep, die je niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral op het water moet ervaren. Je hoeft alleen nog maar in te schrijven en wij nemen contact op voor het inplannen van jouw proefvaart.

  1. Vraag nu een proefvaart aan bij Van Dijk Watersport
  2. Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak
  3. Ervaar de luxe van het varen in sloep

Wat zeggen andere klanten over Van Dijk Watersport?

Perfect, zeker aan te bevelen 10/10

Ik kom hier al vanaf het begin mijn boot en motor worden hier altijd perfect onderhouden. Heb nog nooit een storing gehad aan mijn boot en motor. Voor de aankoop van een andere boot is hij zelfs kosteloos mee gegaan naar Amsterdam om deze technisch te beoordelen. En dit is een hele goede aankoop gebleken. Ook toen ik een keer een extra zwemvest nodig had is hij speciaal op zondag naar de zaak gegaan om deze aan mij mee te geven. Ik kan Van Dijk Watersport bij iedereen aanraden!

Gert Jan uit Winsum

Perfect, zeker aan te bevelen 10/10

Zeer tevreden over hun vakmanschap en communicatie. Voor mijn boten waar ik veel zakelijk mee vaar moet ik zeker weten dat alles goed is. Ook voor spoedservice zijn ze altijd bereikbaar wat voor mijn bedrijf heel belangrijk is.

Ron uit Uithuizermeeden

Goede service, goed behandeld 9/10

Leuk bedrijf waar je goed geholpen wordt en overal een oplossing voor gezocht wordt. Heb er nu mijn tweede boot mogen kopen en zou er zo weer een kopen.

Ronnie uit Groningen

Perfect, zeker aan te bevelen 10/10

Open en eerlijk, ruimte voor een goede beslissing. Vooral plezier en plezier houden staat hoog in het vaandel.

Gerard uit Roden