• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Neem plaats achter het stuur en ervaar de vaarbeleving en veelzijdigheid van de 580 Retro; hoogwaardige afwerking, comfortabel en een tijdloos design.

Een geliefde familie sloep, die je niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral op het water moet ervaren. Je hoeft alleen nog maar in te schrijven en wij nemen contact op voor het inplannen van jouw proefvaart.

  1. Vraag nu een proefvaart aan bij Van Dijk Watersport
  2. Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak
  3. Ervaar de luxe van het varen in sloep

Wat zeggen andere klanten over Van Dijk Watersport?

Top service en vriendelijk personeel 10/10

Klein bootje gekocht als instapper. Leuke zaak, vriendelijke mensen en prima advies

Martijn uit Groningen

Perfect, zeker aan te bevelen 10/10

Goed advies, nemen rustig de tijd voor je, goede service en vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer…..

Aukje uit Winsum

Goede service, goed behandeld 9/10

Was voor ons een eind rijden maar de moeite waard. Netjes geholpen en andere week de boot opgehaald. Waren nog wat kleine puntjes die we tegenkwamen en deze zijn ook zeer netjes opgelost. Ik hoefde er niet helemaal voor terug naar Groningen met de boot ook nog. Al met al gewoon zoals het hoort en dus een aanrader. Succes mannen. Bedankt.

Johan uit Urk

Uitstekende service 10/10

Problemen met onze sloep, o.a. bacterie in de tank (diesel) en startmotor. Nieuwe startmotor opgekomen voor 177 euro. Revisie ben je net zoveel geld kwijt. Voor onze sloep was je anders 780 euro kwijt geweest bij deze motor. Er wordt gewoon meegedacht met de klant om het niet duurder te maken als het niet nodig is. Heino en zijn personeel zijn gewoon vakmensen die er vol voorgaan om de klant weer tevreden naar huis laten gaan. Johan en Maaike.

Johan uit Appingedam