• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.1/10 Klantbeoordeling 9.1/10 (192 beoordelingen)

Het nieuwste sloepenmerk van Nederland. Maxima boats.

Op zoek naar een sloep of tender met uitstraling? Kies voor de Maxima sloep. Een sloep die net even anders is. De Maxima sloepen en tenders zijn comfortabel, chic en beschikken over uitmuntende vaareigenschappen. De Maxima sloep herken je  aan de sierlijke waterlijnbies en de vorstelijke uitstraling.

✓ Schitterende tenders tot 8.50 meter

✓ Klassieke sloepen met veel ruimte

✓ Sportieve sloepen met krachtige motoren

✓ Familiesloepen met buitenboordmotor

Populaire tendersloepen

Je kunt kiezen uit veel verschillende types sloepen met elk hun eigen karakter. Tenders om bijvoorbeeld de combinatie van snelheid en comfort ten volle te benutten. Ook zijn riante reddingssloepen verkrijgbaar met een zee van ruimte aan boord.

De Maxima sloepen zijn volledig naar eigen wens samen te stellen. Je hebt tal van mogelijkheden ten aanzien van motoren. Hierbij kun je denken aan dieselmotoren, krachtige buitenboordmotoren of volledig elektrisch aangedreven uitvoeringen. Om je Maxima sloep een persoonlijke touch te geven kun je o.a. kiezen uit:

✓ Onderhoudsvrije teak details binnen-en buiten de boot

✓Hoogwaardige RVS buiskap

✓ Sfeervolle binnen- en buitenverlichting

✓Luxe bekleding

Vrijblijvend proefvaren

De Maxima sloepen zijn te bewonderen in onze showroom. Je profiteert van onze exclusieve dealerschap door snelle levertijden, ook tijdens topdrukte in het watersportseizoen. Koop je Maxima sloep bij Van Dijk Watersport en profiteer van uitstekende service.

Uiteraard kun je vrijblijvend proefvaren met de Maxima modellen.

Direct naar:

Maxima voorraad

Tendersloepen voorraad