• Nederlands
  • Duits
  • +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Nooit heeft de vrijheid van het water meer mensen aangesproken dan in 2020. Terwijl fabrikanten hun uiterste best moesten doen om veilig en verantwoord te produceren, kozen meer consumenten dan ooit voor een zomer op de prachtige Nederlandse wateren. Als gevolg daarvan is de volledige productie voor 2020 al heel vroeg in het jaar uitverkocht.

 

Vrijblijvende reservering

Het lijkt erop dat het coronavirus nog enige tijd onder ons blijft. In 2021 willen we echter graag teleurstellingen voorkomen. Daarom heeft u nú de mogelijkheid om voor 2021 een gratis en vrijblijvende reservering te plaatsen.

Het voordeel van de pre-order is dat u zeker bent van een productieplek. U hoeft nog geen beslissingen te nemen over motoren, kleuren en opties. Afhankelijk van het model boot volgt dit moment later, wij houden u hier uiteraard over op de hoogte.

Hoe werkt het?

Een reservering of pre-order is een geheel vrijblijvende manier om uw interesse vast te leggen. U neemt hiermee een annuleerbare optie, zodat wij een productieplek kunnen vastleggen bij de leverancier.

Nadat u bovenstaand formulier heeft verzonden, neemt een adviseur van Van Dijk Watersport contact met u op. Aan de hand van uw specifieke wensen op het gebied van motor, kleur, opties en gewenst aflevermoment wordt uw pre-order opgesteld. In dit gesprek kunnen we aangeven hoe lang u de vrijblijvende pre-order kunt aanhouden en wanneer het moment is om de bestelling eventueel definitief te maken.

Ook voor inruil
Heeft u een boot in te ruilen? Ook dan is het mogelijk gebruik te maken van de pre-order mogelijkheid. In ons eerste contact zullen we de inruilmogelijkheden bespreken.