• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.1/10 Klantbeoordeling 9.1/10 (192 beoordelingen)

Nooit heeft de vrijheid van het water meer mensen aangesproken dan de afgelopen 3 jaar. Terwijl fabrikanten hun uiterste best moesten doen om veilig en verantwoord te produceren, kozen meer mensen dan ooit voor een zomer op de prachtige Nederlandse wateren. Als gevolg daarvan is de volledige Maxima en Reitdieper productie voor 2021 en 2022 al heel vroeg in het jaar uitverkocht.

 

Vrijblijvende reservering

In 2023 willen we echter graag teleurstellingen voorkomen. Daarom heb je nú de mogelijkheid om voor 2023 een gratis en vrijblijvende reservering te plaatsen.

Het voordeel van de pre-order is dat je zeker bent van een productieplek.

Hoe werkt het?

Een reservering of pre-order is een geheel vrijblijvende manier om uw interesse vast te leggen. U neemt hiermee een annuleerbare optie, zodat wij een productieplek kunnen vastleggen bij de leverancier.

Nadat u bovenstaand formulier heeft verzonden, neemt een adviseur van Van Dijk Watersport contact met u op. Aan de hand van uw specifieke wensen op het gebied van motor, kleur, opties en gewenst aflevermoment wordt uw pre-order opgesteld. In dit gesprek kunnen we aangeven hoe lang u de vrijblijvende pre-order kunt aanhouden en wanneer het moment is om de bestelling eventueel definitief te maken.

Ook voor inruil
Heeft u een boot in te ruilen? Ook dan is het mogelijk gebruik te maken van de pre-order mogelijkheid. In ons eerste contact zullen we de inruilmogelijkheden bespreken.

Reserveer voor 2023