• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.1/10 Klantbeoordeling 9.1/10 (192 beoordelingen)

Aluminium werkboten

Elektrisch & Benzine

Met onze hoogwaardige aluminium werkboten zet u een robuuste, doordachte oplossing in voor de beroepsvaart. Deze boten zijn ontworpen om uiterst functioneel te zijn in een scala aan maritieme toepassingen: van het slepen van schepen en het transporteren van pontons tot kadewerkzaamheden en constructietaken aan het water. Dankzij het innovatieve ontwerp geniet u van maximale ruimte en comfort, zelfs bij veeleisende operaties. De extra verstevigde romp en de robuuste rubberen stootrand van 80 mm garanderen dat deze boten ook onder zware omstandigheden standhouden.

Multifunctionele Toepassingen:

Onze aluminium werkboten, met een minimale diepgang van slechts 12 cm, zijn perfect voor het navigeren in ondiepe wateren en zijn ideaal voor:

Transportbegeleiding
Inspecties van bruggen, sluizen en kades
Personenvervoer
Flora en fauna observaties
Waterbodemonderzoek

Maatwerk en configureerbaarheid:

Elke boot is op maat gemaakt en volledig aan te passen aan uw specifieke eisen en wensen, inclusief elektrische aandrijfopties.

Expertise in motorisering:

Met twee decennia ervaring in zowel watersport als professionele vaart, en als trotse hoofddealer van Honda Marine, bieden we niet alleen scherpe prijzen, maar ook deskundig advies voor de optimale motorconfiguratie.

100% elektrisch

Bij ons vindt u niet alleen traditionele vaartoplossingen, maar ook vergaande expertise in elektrisch varen. Elektrisch varen vertegenwoordigt de toekomst van maritieme mobiliteit, en wij staan aan de voorhoede van deze revolutie. Met een focus op duurzaamheid, innovatie en efficiëntie, bieden onze elektrische vaartoplossingen zowel milieuvriendelijkheid als operationele uitmuntendheid.

Zakelijke service

Diepgaande expertise in buitenboordmotoren benzine en elektrisch
Service op locatie
Snelle levering van onderdelen
Een betrouwbare naam met 20 jaar ervaring in de botenbranche

Toonaangevende organisaties zoals Rijkswaterstaat en Veiligheidsregio Noord hebben ons het vertrouwen gegeven voor hun maritieme behoeften. Deze gerenommeerde opdrachtgevers hebben ervaren wat wij te bieden hebben op het gebied van expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid. Sluit u aan bij hen en ervaar zelf onze ongeëvenaarde maritieme oplossingen.