• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.1/10 Klantbeoordeling 9.1/10 (192 beoordelingen)

Tweedehands sloepen

Vind de perfecte tweedehands sloep voor elk avontuur

Ben je op zoek naar een betaalbare, kwalitatieve sloep die past bij jouw vaarbehoeften? Of je nu een ervaren bent of nieuw in de wereld van watersport, een tweedehands sloep biedt tal van voordelen. Bij ons vind je een ruim assortiment tweedehands sloepen, elk zorgvuldig geselecteerd en inclusief garantie. Bovendien is er altijd de mogelijkheid om een proefvaart te maken, zodat je zelf de unieke eigenschappen en vaareigenschappen van onze sloepen kunt ervaren voordat je beslist.

Voordelen tweedehands sloepen

Lagere aanschaf: Een groot voordeel van een tweedehands sloep is de lagere aankoopprijs. Dit betekent dat je kunt genieten van het plezier van het varen zonder de hoge kosten van een nieuwe sloep.

Waardebehoud: Tweedehands sloepen behouden vaak beter hun waarde. Nieuwe boten kunnen sneller in waarde dalen, terwijl tweedehands sloepen vaak al het grootste deel van hun waardevermindering hebben ondergaan.

En de nadelen:

Beperkte keuze: De keuze is beperkt tot wat er momenteel beschikbaar is. Je moet mogelijk compromissen sluiten wat betreft je ideale specificaties.

Beperkte garantie: Tweedehands sloepen hebben vaak geen fabrieksgarantie meer. Bij ons krijg je altijd 1 jaar garantie op een tweedehands sloep.

Assortiment tweedehands sloepen

Jong gebruikte tenders

Onze jong gebruikte tenders zijn ideaal voor wie op zoek is naar een moderne sloep met de nieuwste snufjes en een fris design. Deze tenders combineren stijl en functionaliteit, perfect voor een dag op het water met stijl en comfort.

Familie sloepen

Onze familie sloepen zijn ruim en comfortabel, ideaal voor gezinsuitjes of groepen vrienden. Deze sloepen bieden voldoende ruimte voor iedereen en zijn uitgerust met functies die zorgen voor een veilige en plezierige ervaring voor alle leeftijden.

Sportieve sloepen

Voor degenen die op zoek zijn naar iets met meer pit, bieden onze sportieve sloepen de perfecte combinatie van snelheid en prestaties. Deze boten zijn ontworpen voor snelheid en wendbaarheid, ideaal voor watersportliefhebbers die een avontuurlijke ervaring op het water zoeken.

Betaalbare tweedehands sloepen

Voor de budgetbewuste koper hebben we een selectie van betaalbare tweedehands sloepen. Deze boten zijn perfect voor wie voor het eerst de watersportwereld betreedt of voor wie op zoek is naar een goede deal zonder in te leveren op kwaliteit.

Tweedehands sloepen vanaf 4 meter

Ons aanbod omvat compacte 4 meter sloepen voor eenvoudig varen en korte trips, ruimere 5-6 meter familiesloepen voor gezellige uitjes, en grote 7 meter sloepen voor uitgebreide tochten. Daarnaast hebben we regelmatig jong gebruikte en demo sloepen, ideaal voor een moderne ervaring tegen een aantrekkelijke prijs.

Aanbod sloepenmerken

Wij zorgen ervoor dat elke tweedehands sloep die we aanbieden grondig is geïnspecteerd en voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen. Hier is een lijst van populaire merken die je vaak in ons aanbod zult vinden:

• Admiral
• Topcraft
• Corsiva
Primeur
Maxima
Reitdieper
• Lago Amore
• Lifestyle
• Oud Huijzer
• Meersloep
• TendR
• 4 family
• Clever

Een vertrouwd adres voor tweedehands sloepen

Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Bij ons vind je niet alleen je ideale tweedehands sloep, maar ook de zekerheid van uitstekende service en advies.

Jouw ideale sloep niet kunnen vinden?

Heb je jouw ideale sloep niet kunnen vinden in ons huidige aanbod? Geen zorgen. Laat ons weten wat je zoekt door een zoekopdracht in te vullen. Zodra we een sloep vinden die aan jouw wensen voldoet, nemen we direct contact met je op.

Veelgestelde vragen