• +31 (0) 595 44 44 23
  • Klantbeoordeling 9.4/10 Klantbeoordeling 9.4/10 (161 beoordelingen)

Nieuwe topmodellen van Honda Marine 2018

De vlaggenschipmodellen van Honda Marine voor de plezier- en beroepsvaart zijn in een compleet nieuw jasje gestoken. Met volledig nieuw ontwerp, motorupgrades en nog betere technologie.

Motor upgrade

De BF 200, BF 225 hebben een motorupgrade meegekregen. De prijswinnende 3.6L V6, afkomstig uit de BF250 is nu de standaard motor voor de BF 175,  BF 200 en BF 225.

Elektronisch en mechanisch schakelen

De nieuwe topmodellen van Honda zijn een indrukwekkende vertoning op het water. Met het elegante design en scherpe lijnen maken dit tot één van mooiste buitenboordmotoren op de markt. De nieuwe motoren zijn aerodynamisch, en hebben de mogelijkheid voor fly-by-wire technologie: elektronisch schakelen en gasregeling.

 

Multifunctionele bediening

Top montage of zijmontage van bedieningssystemen voor naadloze integratie met elk type boot. Extra features als startknop, joystick compatibiliteit maken de vernieuwde topmodellen state of the art technologie en klaar voor de toekomst.

 

Speciale corrosiebescherming

Nieuwe coating op het motor opper vlakte voor extra bescherming tegen corrosie. Ook het staartstuk is voorzien van een speciaal ontwikkelde anti-corrosielaag voor optimale bescherming.

 

Multi motor bediening

Het speciale ST systeem van Honda, maakt het mogelijk om tot 4 buitenboordmotoren tegelijkertijd te bedienen. Naadloze integratie en moeiteloze gas respons. Met speciale features zoals: precieze controle voor het toerental, eenvoudige onboard interface en alle motoren tegelijkertijd kunnen trimmen.

Lean burn Control

Brandstofbesparing systeem welke de lucht/benzine toevoer afstemt per snelheid. Verlaagd benzineverbruik tussen 2.000 tot 4.500 tpm.

 

Uitvoeringen

De geheel vernieuwde modellen zijn leverbaar in Langstaart (L), Extra Langstaart en Ultra Langstaart. Standaard met 5 jaar fabrieksgarantie. Leverbaar in de kleur Aquamarine Silver, de witte variant is niet leverbaar in Nederland. Verwacht bij de dealer in 4de kwartaal van 2018.

 

Neem gerust contact met ons op voor advies, vragen of opmerkingen. We helpen je dan graag verder. Laat je vrijblijvend adviseren over de honda buitenboordmotor modellen.